بهراد آسانبر- فروش، نصب، خدمات پس از فروش آسانسورهای هیدرولیک با قطعات موریس ایتالیا liftiran.com liftiran.com محل تبلیغ شما در پورتال آسانسور و پله برقی لیفتیران

اخبار

منوی اصلی

آگهی ها

محل تبلیغ شما
بیمه آسانسور- بیمه ما
محل تبلیغ شما
خدمات طراحی، محاسبه و تهیه نقشه استاندارد آسانسور
تله کابین77539630
 
13 شرکت پروانه دار از 65 شرکت فعال در همدان ۱۳۹۲/۱۰/۲۷
مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان همدان گفت: با هر روز افزایش عمر ساختمان‌ها، مبلغ 500 میلیون تومان صرفه اقتصادی برای کشور به همراه دارد

به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان همدان، فرهاد تیموری در نشست توجیهی با نمایندگان شرکت‌های طراحی و مونتاژ آسانسور در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان همدان افزود: سلامتی یکی از مهمترین شاخص‌های سرمایه‌ای برای انسان محسوب می‌شود و ساختمان نیز یکی از سرمایه‌ها و فاکتورهای لازم برای حفظ سلامتی است و چنانچه از مصالح استاندارد برای ساختمان سازی استفاده شود می‌توان ار بروز حوادث پیشگیری کرد، بنابراین استفاده از مصالح و ابزارهای استاندارد الزامی است.

 

 

وی به وضعیت شرکت‌های طراحی و مونتاژ آسانسور در استان اشاره کرد و گفت: در برخی استان‌ها نرم‌افزاری تعریف شده تا ارتباط دو سویه میان واحدهای بازرسی و شرکت‌های آسانسور به صورت منسجم شکل گیرد. اداره کل استاندارد برای راه اندازی این نرم افزار در همدان پیگیر است تا با کمک فعالان این صنعت و نهادهای مرتبط از جمله سازمان نظام مهندسی ساختمان، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کل استاندارد محقق شود.

 

 

 

عباس احمدی، معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز در این نشست اظهار کرد: از سال 85 موضوع طراحی و مونتاژ آسانسور به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارجاع شد. براساس قوانین موجود، واحدهای فعال این بخش باید هر شش ماه یکبار آمار تولید و تغییر محل خود را به این وزارتخانه اعلام کنند.

 

 

 

وی تصریح کرد: از 65 فعال بخش طراحی و مونتاژ آسانسور در استان تنها 13 مورد از آنها دارای پروانه هستند، باید برای تعیین تکلیف آنها اقدام کرد.

 

 

 

 

 

امیر متینی فرد، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان همدان نیز در این نشست گفت: براساس قانون مقررات ملی ساختمان در ساختمان سازی باید از مصالح و تجهیزات استاندارد استفاده کنیم. انتقال املاک و واحدهای ساختمانی به دفترچه مخصوصی به نام شناسنامه فنی و ملکی نیاز دارد و در این دفترچه بخشی نیز به مبحث آسانسور اختصاص یافته است. در قالب شناسنامه فنی و ملکی می‌توان موضوع آسانسور را به طور کامل تحت پوشش قرار داد.

 

 

 

محمود بیک محمدی، رئیس اتحادیه الکترونیک همدان به نمایندگی از واحدهای طراحی و مونتاژ آسانسور در این نشست اظهار کرد: صنف آسانسور در حال حاضر زیر نظر اتحادیه الکترونیک فعالیت می‌کند و باید برای ساماندهی آنها تمهیدی اندیشید. افزایش ایمنی و منظم شدن فعالیت و اجرای این واحدها در گرو انسجام آنها است.

 

 

 

وی با بیان اینکه از 65 شرکت تنها 13 مورد پروانه داشته و قانونی فعالیت می‌کنند، افزود: نظام مهندسی ساختمان به این اتحادیه کمک کند تا مالکان در کنار انتخاب مجری ذیصلاح، شرکت طراحی و مونتاژ آسانسور را از میان واحدهای دارای پروانه انتخاب کنند.

لیفتیران

 
 

 

 نام
 ایمیل
وبسایت

 نظر شما
کد امنیتی*
خطا! کد امنیتی صحیح نیست.
 
بازگشت

Copyright (c) 2005. LiftIran.com The Portal of Iranian Elevatoring. All rights reserved for Shiva Group Inc.
|Liftiran.com |LiftCAD.ir |LIFTdesigner.ir |shivaSoft.ir |