قسمت سوم : نصب و اجرا نصب: - نصاب پله برقی ها را بر اساس دستورالعمل و نقشه های تایید شده نصب و راه اندازی میکند . - نصاب ابزار های مخصوص را در کابینت مخصوص نصب میکند. تست میدانی:
- نصاب یک دوره 7 روزه را جهت اجرای تست وکنترل ( با حضور نماینده کارفرما) به کار فرما اعلام می نماید. - نصاب هفت روز جلوتر از تست و کنترل نهایی یک مرجع بازرس محلی را معرفی می نماید. - نصاب کلیه ابزار مصالح و نیروی انسانی لازم را برای تست و کنترل فراهم می کند. الزامات آزمون پذیرش: - تست ها بر اساس استاندارد ASME A17.2.3 و ضمائم آن انجام می گیرد. آزمایش های بدون بار
- مکانیزم شانه ها باید با یک خط کش بطور دقیق در جهت عمودی و افقی تنظیم شود . - ترمز : اندازه گیری شتاب منفی حرکت به سمت پایین پله برقی باید طی 5 توقف متوالی انجام شود.برای این کار لازم است از ابزار خاص این کار استفاده گردد. - برای آزمایش ارتعاش پله برقی بر اساس بند 1.05 استاندارد نصب عمل می گردد. دستگاه اندازه گیری و روش تست در ان مشخص شده است.
آزمایش با حد اکثر بار
ترمز هر پله برقی با ظرفیت کامل بر اساس بند 2.01.B.-10 تحت تست دینامیکی قرار می گیرد و باید فاصله زمانی توقف در جهت پایین مطابق استاندارد ASME A17.1 باشد. تست چهل و چهار ساعت :
بعد از تست نهایی هر پله برقی باید بدون هیچ نوع خرابی به مدت 40 ساعت بطور مدام کار کند . در صورتی در این مدت با مشکلی روبرو شد ابتدا مشکل رفع میگردد سپس از ابتدا 40 ساعت جدید شروع می شود. در صورتی که هر کدام از آزمایشهای ترمز با بار یا بدون بار با مشکل روبرو شود هر دو آزمایش ( با همان گشتاور تنظیم شده قبلی) باید تکرار گردد .
پایان مقاله. www.liftiran.com
|