بهراد آسانبر- فروش، نصب، خدمات پس از فروش آسانسورهای هیدرولیک با قطعات موریس ایتالیا liftiran.com liftiran.com محل تبلیغ شما در پورتال آسانسور و پله برقی لیفتیران

گروههای خبر

منوی اصلی

آگهی ها

محل تبلیغ شما
بیمه آسانسور- بیمه ما
محل تبلیغ شما
خدمات طراحی، محاسبه و تهیه نقشه استاندارد آسانسور
تله کابین77539630
 
>>دردسر معلولان در استفاده از آسانسور در ایران ۱۳۹۲/۷/۲۳
حسين محمد زاده معلول ويلچر نشيني است كه در مورد وضعيت آسانسورها بخصوص در مجتمع هاي اداري، بسيار منتقد و گلايه مند است .
وي اظهار كرد: ورودي هاي تنگ و اتاقك هاي كوچك آسانسور بارها باعث اعتراض مسافران يا نگاه سنگين آنان و حتي موجب گير افتادن ويلچر و ممانعت از به موقع پياده شدن مسافران از آسانسور شده است.
مسعود حيدري هم از ديگر معلولان ويلچرنشين گفت: از ديگر مشكلات معلولان بويژه معلولاني كه با ويلچر به آسانسور وارد مي شوند لمس كليد آسانسور براي انتخاب طبقه مورد نظر است .
وي ادامه داد: چون محل نصب شاسي در ارتفاعي قرار دارد كه دسترسي معلولان ويلچر سوار به آنها غيرممكن است، استفاده از اينگونه آسانسورها نيازمند كمك يا همراهي شخص ثالث است.
ليلا مرتضائي يكي ديگر از شهروندان معلول است كه به نمايندگي از معلولان نابينا و ناشنوا نسبت به كمبود و وضعيت نادرست اطلاع رساني و راهنمايي آسانسورها معترض است.
وي گفت: بسياري از آسانسورها داراي خط بريل يا سيستم پيام رساني سمعي و بصري نيستند كه اين مساله براي اين دسته از معلولان مشكل ساز است.
گفته هاي اين افرادي در حالي است كه برخي از مسوولان امر در باره تدوين مقررات استاندارد آسانسورها معتقدند، آسانسورها بايد به گونه اي باشد كه معلولان هم براحتي بتوانند از آنها استفاده كنند.
مسوول سابق تدوين قوانين و مقررات استاندارد آسانسور در كشور در گفت و گو با ايرنا اظهار كرد: بسياري از آسانسورهاي مجتمع هاي مسكوني و عمومي با توجه به قوانين موجود، استانداردهاي لازم را براي استفاده از معلولان ندارد.
محمد سعيد اسلامي افزود: قوانين و مقررات استاندارد آسانسورهاي ايران بر گرفته از كشورهاي اروپاست كه در آنها موارد استفاده معلولان از آسانسور از جمله ظرفيت، اندازه در ورودي و اتاقك ها قيد شده است.
وي با بيان اينكه آسانسور ساختمان هاي مسكوني بايد حداقل هشت نفره و عرض مفيد آن۸۰ سانتي متر باشد تا ويلچر بتواند از عبور و در طبقات تردد كند، افزود: آنچه باعث شده است اين موارد اعمال نشود كمبود نظارت كافي شهرداري ها در پروانه هاي ساخت است .
اين كارشناس با تاكيد بر اينكه طبق قانون، شهرداري متولي نظارت و بازرسي در استاندارد آسانسورها در هر نوع كاربري است، گفت: اين مرجع بايد مطابق قانون تمام استانداردهاي لازم را درهر موضوعي از جمله آسانسور، بازرسي و تاييد كند.
وي ادامه داد: شهرداري بايد در صورت نبود اين استانداردها متذكر و در صورت تخلف با آن برخورد كند.
وي اضافه كرد: شهرداري بايد علاوه بر نظارت بر امكانات و خدمات آسانسورها براي رعايت حال افراد معلول در ساختمان هايي كه تغيير كاربري مي دهند، نيز اعمال قانون كند.
اسلامي با بيان اينكه هر آسانسوري بايد بسته به نوع كاربري آن طراحي شود، گفت: برخي از مجموعه ها با توجه به ترافيك كاري بايد دو نوع آسانسور باربري و مسافربري داشته باشند يا اينكه براي مجتمع هاي مسكوني يا ساختماني۱۰ طبقه ظرفيت آسانسورها بايد هشت نفره باشد.
وي اظهار كرد: برخي طراحان براي استفاده از فضاي بيشتر در ساخت، از فضاي آسانسور كم مي كنند و برخي از شركت ها هم اقدام به نصب آسانسور طبق سليقه مشتري و براي كسب درآمد بيشتر توجه مي كنند تا ضوابط لازمه و تعريف شده براي كاربري آسانسور.
اسلامي با تاكيد بر اينكه آسانسور ساختمان ها بايد به گونه اي باشد كه افراد ويلچرنشين بتوانند براحتي از آن استفاده كنند، گفت: شهرداري بايد نسبت به اين موضوع توجه داشته باشد و با متخلفان برخورد و از ارگانها و افراد وابسته مانند نظام مهندسي اين استانداردها را بخواهد.
وي تاكيد كرد: جديت در اجراي مبحث ۱۵ مقررات ملي ساختمان مانع از اين قبيل مشكلات مي شود.
استان اصفهان ۱۲۵ هزار معلول در زمينه هاي مختلف دارد.
لیفتیران

 

 

 نام
 ایمیل
وبسایت

 نظر شما
کد امنیتی*
خطا! کد امنیتی صحیح نیست.
 
بازگشت

Copyright (c) 2005. LiftIran.com The Portal of Iranian Elevatoring. All rights reserved for Shiva Group Inc.
|Liftiran.com |LiftCAD.ir |LIFTdesigner.ir |shivaSoft.ir |